Powin Energy leverer systemudstyr til Idaho Power Companys energilagringsprojekt

Energilagringssystemintegrator Powin Energy har underskrevet en kontrakt med Idaho Power om at levere et 120MW/524MW batterilagringssystem, det første batterilagersystem i brugsskala i Idaho.energilagringsprojekt.
Batterilagringsprojekterne, som kommer online i sommeren 2023, vil hjælpe med at opretholde pålidelig service under spidsbelastningsbehov og hjælpe virksomheden med at nå sit mål om 100 procent ren energi i 2045, sagde Idaho Power.Projektet, som stadig kræver godkendelse fra regulatorer, kan omfatte to batterilagringssystemer med en installeret kapacitet på 40MW og 80MW, som vil blive indsat forskellige steder.
Batterilagringssystemet på 40 MW kan implementeres i forbindelse med BlackMesa-solenergianlægget i Elmore County, mens det større projekt kan støde op til Hemingway-transformatorstationen nær byen Melba, selvom begge projekter overvejes at blive installeret andre steder.
"Batterienergilagring giver os mulighed for effektivt at udnytte eksisterende energiproduktionsressourcer, samtidig med at vi lægger grundlaget for mere ren energi i de kommende år," sagde Adam Richins, senior vice president og chief operating officer i Idaho Power.

153109
Powin Energy vil levere Stack750 batteriopbevaringsproduktet som en del af sin Centipede batteriopbevaringsplatform, som har en gennemsnitlig varighed på 4,36 timer.Ifølge oplysningerne fra virksomheden bruger den modulære batterienergilagringsplatform lithiumjernphosphat-batterier leveret af CATL, som kan oplades og aflades 7.300 gange med en tur-retur-effektivitet på 95 %.
Idaho Power har indsendt en anmodning til Idaho Public Utilities Commission om at afgøre, om projektforslaget er i offentlighedens interesse.Virksomheden vil følge en anmodning om forslag (RFP) fra maj sidste år, hvor batterilagringssystemet er planlagt til at komme online i 2023.
Stærk økonomisk vækst og befolkningsvækst driver efterspørgslen efter yderligere strømkapacitet i Idaho, mens transmissionsbegrænsninger påvirker dets evne til at importere energi fra Pacific Northwest og andre steder, ifølge en udgivelse fra Powin Energy.Ifølge sin seneste omfattende ressourceplan søger staten at implementere 1,7 GW energilagring og mere end 2,1 GW sol- og vindkraft inden 2040.
Ifølge en årlig rangeringsrapport udgivet af IHS Markit for nylig, bliver Powin Energy den femtestørstebatterienergilagringssystemintegrator i verden i 2021 efter Fluence, NextEra Energy Resources, Tesla og Wärtsilä.Selskab.


Indlægstid: 09-06-2022