Penso Power planlægger at implementere 350MW/1750MWh storskala batterienergilagringsprojekt i Storbritannien

Welbar Energy Storage, et joint venture mellem Penso Power og Luminous Energy, har fået planlægningstilladelse til at udvikle og implementere et 350MW nettilsluttet batterilagringssystem med en varighed på fem timer i Storbritannien.
HamsHall lithium-ion batteri energilagringsprojekt i North Warwickshire, Storbritannien, har en kapacitet på 1.750 MWh og har en varighed på mere end fem timer.
350MW HamsHall batteriopbevaringssystem vil blive implementeret i forbindelse med PensoPowers 100MW Minety solar farm, som vil blive taget i brug i 2021.
Penso Power sagde, at det ville levere en bred vifte af tjenester til at understøtte britiske netdrift, herunder potentialet for længerevarende tjenester.
Storbritannien vil have brug for op til 24GW langsigtet energilagring for fuldt ud at dekarbonisere nettet inden 2035, ifølge en undersøgelse fra Aurora Energy Research offentliggjort i februar.Vækstbehovene i energilagringsindustrien får stigende opmærksomhed, herunder det britiske departement for erhvervs-, energi- og industristrategi, der annoncerede næsten £7 millioner i finansiering for at støtte udviklingen af ​​det tidligere i år.
Richard Thwaites, administrerende direktør for Penso Power, sagde: "Så med vores model vil vi helt sikkert se stordriftsfordele i storskala energilagringsprojekter.Dette involverer tilslutningsomkostninger, implementeringsomkostninger, indkøb og løbende drift og ruter til markedet.Derfor synes vi, det giver mere mening ud fra et økonomisk synspunkt at implementere og drive store energilagringsprojekter."

163632
HamsHall batterilagringssystemet vil blive implementeret i det østlige Birmingham som en del af mere end 3 GWh batterilagringsprojekter finansieret af det globale maritime selskab BW Group under en aftale annonceret af Penso Power i oktober 2021.
Penso Power, Luminous Energy og BW Group vil alle være fælles aktionærer i udviklingen af ​​batteriopbevaringsprojektet Hams Hall, og de to første virksomheder vil også føre tilsyn med batteriopbevaringsprojektet, efterhånden som det bliver operationelt.
David Bryson fra Luminous Energy sagde: "Det Forenede Kongerige har brug for mere kontrol over sin energiforsyning nu end nogensinde.Energilagring har forbedret pålideligheden af ​​det britiske net.Dette projekt er et af de projekter, vi planlægger at udvikle og vil også yde et økonomisk bidrag til lokale bæredygtige og grønne initiativer."
Penso Power har tidligere udviklet 100MW Minety batterilagringsprojektet, som vil være fuldt operationelt i juli 2021. Energilagringsprojektet består af to 50MW batterilagringssystemer med planer om at tilføje yderligere 50MW.
Virksomheden håber at fortsætte med at udvikle og implementere større batterilagringssystemer med længere varighed.
Thwaites tilføjede: "Jeg er overrasket over stadig at se batteriopbevaringsprojekter på en time, når de går ind i planlægningsfasen.Jeg forstår ikke, hvorfor nogen ville lave en-times batteriopbevaringsprojekter, fordi det, det gør, er så begrænset,"
I mellemtiden fokuserer Luminous Energy på at udvikle solenergi i stor skala ogbatterilagringsprojekter, efter at have implementeret mere end 1GW batterilagringsprojekter rundt om i verden.


Indlægstid: Jun-01-2022