55MWh verdens største hybrid batteri energilagringssystem vil blive åbnet

Verdens største kombination af lithium-ion-batterilagring og vanadiumflow-batterilagring, Oxford Energy Superhub (ESO), er ved at begynde at handle fuldt ud på det britiske elmarked og vil demonstrere potentialet i et hybridenergilageraktiv.
Oxford Energy Super Hub (ESO) har verdens største hybrid batterilagringssystem (55MWh).
Pivot Powers hybrid lithium-ion batteri og vanadium flow batteri energilagringssystem på Oxford Energy Super Hub (ESO)
I dette projekt har 50MW/50MWh lithium-ion batteri energilagringssystem implementeret af Wärtsilä handlet på det britiske elmarked siden midten af ​​2021, og 2MW/5MWh vanadium redox flow batteri energilagringssystem implementeret af Invinity Energy Systems.Systemet vil sandsynligvis blive bygget i dette kvartal og vil være operationelt i december i år.
De to batterilagringssystemer vil fungere som et hybridt aktiv efter en introduktionsperiode på 3 til 6 måneder og vil fungere separat.Invinity Energy Systems ledere, forhandler og optimizer Habitat Energy og projektudvikler Pivot Power sagde, at hybridimplementeringssystemet vil være unikt positioneret til at udnytte mulighederne på markederne for handlende og accessoriske tjenester.

141821

I den kommercielle sektor kan vanadium-flow-batterienergilagringssystemer tjene profit spreads, der kan være mindre, men holder længere, mens lithium-ion batteri energilagringssystemer kan handle med større, men kortere spreads under svingende forhold.tidsgevinst.
Ralph Johnson, leder af Habitat Energy's britiske operationer, sagde: "At være i stand til at fange to værdier ved at bruge det samme aktiv er en reel positiv for dette projekt og noget, vi virkelig ønsker at udforske."
Han sagde, at på grund af den længere varighed af vanadiumflow-batteriets energilagringssystem, kan hjælpetjenester såsom dynamisk regulering (DR) leveres.
Oxford Energy Superhub (ESO), som har modtaget £11,3 millioner ($15 millioner) i finansiering fra Innovate UK, vil også installere en batteriladestation og 60 jordvarmepumper, selvom de alle er direkte tilsluttet en National Grid-transformatorstation i stedet for et batteriopbevaringssystem.


Indlægstid: 14-apr-2022