Det spanske firma Ingeteam planlægger at implementere batterienergilagringssystem i Italien

Den spanske inverterproducent Ingeteam har annonceret planer om at implementere et 70MW/340MWh batterienergilagringssystem i Italien med en leveringsdato på 2023.
Ingeteam, som er baseret i Spanien, men opererer globalt, sagde, at batterilagringssystemet, som vil være et af de største i Europa med en varighed på næsten fem timer, vil åbne i 2023.
Projektet vil imødekomme spidsbelastningen efter elektricitet og betjene det italienske net primært ved at deltage på engrosmarkedet for elektricitet.
Ingeteam siger, at batterilagringssystemet vil bidrage til dekarboniseringen af ​​det italienske elsystem, og dets implementeringsplaner er skitseret i PNIEC (National Energy and Climate Plan 2030), der for nylig er godkendt af den italienske regering.
Virksomheden vil også levere containeriserede lithium-ion batteri energilagringssystemer, herunder Ingeteam-mærket invertere og controllere, som vil blive samlet og idriftsat på stedet.

640
"Selve projektet repræsenterer omstillingen af ​​energi til en model baseret på vedvarende energi, hvor energilagringssystemer spiller en vigtig rolle," sagde Stefano Domenicali, general manager for Ingeteams Italien-region.
Ingeteam vil levere fuldt integrerede containeriserede batteriopbevaringsenheder, hver udstyret med kølesystemer, branddetektions- og brandsikringssystemer og batteriinvertere.Den installerede kapacitet for hver batterienergilagerenhed er 2,88MW, og energilagerkapaciteten er 5,76MWh.
Ingeteam vil også levere invertere til 15 kraftværker samt understøtte invertere, controllere og SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) systemer til solenergianlæg.
Virksomheden leverede for nylig et 3MW/9MWh batterilagringssystem til Spaniens første sol+lagerprojekt i Extramadura-regionen, og blev installeret i en solcellefarm på en co-location måde, hvilket betyder, at inverteren til batterilagringssystemet Inverteren og solenergianlæggets inverter kan dele forbindelsen til nettet.
Virksomheden har også implementeret et storstilet batterienergilagringssystemprojekt ved en vindmøllepark i Storbritannien, nemlig et 50MWh batterienergilagringssystem ved Whitelee Wind Farm i Skotland.Projektet er allerede afleveret i 2021.


Indlægstid: 26. maj 2022